IŽA narys – Lrytas.lt – atsinaujino ir pristato naująjį logotipą, pokyčius lydinčią kampaniją

Rudenį naujienų portalas Lrytas pasitinka iš esmės atsinaujinęs: skaitytojams pristato pasikeitusį puslapio dizainą ir funkcionalumą, naująjį logotipą. Taip pat pristatoma ir pasirinkta šviečiamosios žurnalistikos kryptis, kurios šūkis – „Žinios, kurios šviečia“.

IŽA – oficiali R. Sakadolskio žurnalistikos forumo partnerė

Interneto žiniasklaidos asociacija (IŽA) ir tarptautinio Romo Sakadolskio žurnalistikos forumo iniciatyvinė grupė pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią IŽA šiais metais jungiasi prie jau 4-osios šios iniciatyvos partnerių. Bendradarbiavimą įtvirtinantis  dokumentas pasirašytas ypatingoje erdvėje – Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje, Valstybingumo salėje. Taip siekiama prisidėti stiprinant šią iniciatyvą ir Lietuvos žurnalistiką.  

IŽA jungiasi prie tarptautinio R. Sakadolskio žurnalistikos forumo partnerių

Interneto žiniasklaidos asociacija (IŽA) šiais metais jungiasi prie 4-ojo tarptautinio akademinio Romo Sakadolskio žurnalistikos forumo partnerių. Asociacijos atstovai ne tik dalyvaus š. m. rugsėjo 13 d. Vilniuje vyksiančiose forumo diskusijose, transliuos tiesiogiai diskusiją ir apdovanojimus, bet ir Jaunųjų žurnalistų premijos konkurso komisijoje kartu su kitais komisijos nariais išrinks 5–6 jaunuosius žurnalistus, kuriems bus įteiktos piniginės premijos.